Sorte Fårgård

Sorte Fårgård

Sortegården

Handlar om livet på en gård

Snart vår

gårdenPosted by jeanette Sat, February 23, 2013 20:02:09
SÅ härligt att solen börjar lysa,och pluss graderna gör att det börjar droppa från takena, man njuter av att få vara ute. I dag har vi haft fåravelsförbundets årsmöte, det var lite pyssel innan mötet började men det blev uppskattat. vi höll till hos Nina o Leif i Viätt.I morgon har jag vallnings kurs och då är det Selma som ska kursa ska bli riktigt roligt, ska ta med kameran och fota, har inga bilder på henne ( bilden ovan är på våran schäfer Ebba)Köks skåpen har kommit på plats och det blev riktigt bra, man kan ju undra hur allt fick plats innan då man hade typ fem lådor och nu är det fjorton lådor och dom hade jag inga problem med att fylla haha.Ute i hönshuset har det kläckts små wayendott kycklingar, hade nio brahma höns inhyrda i två månader men i onsdags så kom deras matte och hämtade hem dom,fick tre som tack för husrummet, dom är ju verkligen härliga så stora och ståtliga.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by andreas Thu, May 23, 2013 22:56:55

de få också den bästa mat av världen.....

Posted by Caroline Wed, April 17, 2013 21:30:57

Jag vet att du är snabb som bara den i fingrarna så kan du inte ta och uppdatera bloggen lite.......snälla!!!!! Kramis

Posted by Caroline Fri, March 01, 2013 07:22:06

:) Glad blir jag när du skrivit på bloggen. Har en undran om du inte kan lägga in en bild på de "härliga så stora och ståtliga" ;) Kramis

Posted by Caroline Fri, March 01, 2013 07:21:58

:) Glad blir jag när du skrivit på bloggen. Har en undran om du inte kan lägga in en bild på de "härliga så stora och ståtliga" ;) Kramis

Posted by Nina Tue, February 26, 2013 13:00:01

Du kanske ska ändra lite.. Vi har haft Fåravelsförening i Västernorrlands årsmöte.. Förbundets är ju senare ;-) Men trevligt var det. Och tack för hjälpen!